Start | Våra fastigheter | Malmö, Nobelvägen 54 B

Malmö, Nobelvägen 54 B

1/6

Starta

Stoppa

Fastigheten Myntet 1, Nobelvägen 54 B, Malmö.

Huset är beläget i de östra delarna av centrala Malmö i närheten av Nobeltorget, ca 1 km från Triangeln och Citytunnelstationen. Fastigheten har god tillgänglighet via de två huvudgatorna Amiralsgatan och Nobelvägen, vilka erbjuder ett stort antal busslinjer. Området utgörs främst av bostadsfastigheter med butiker och restauranger i bottenplan. I området ligger Malmös nöjespark, Folkets park.

Huset är byggt 1939 i fyra våningar. Bostadslägenheterna nås via två låsta trapphus. Porttelefon. Lägenheterna har successivt renoverats med nya ytskikt samt slipade parkettgolv. Flertalet köksinredningar och maskiner har bytts ut. Några badrum har totalrenoverats till en mycket hög standard; helkaklade väggar, handukkstork, spotlights mm. Flertalet lägenheter är genomgående. Låst portal in till innergård. Källare med tvättstuga samt förråd.

Huset
Nobelvägen 54 B (nära Amiralsgatan). 18 lägenheter och en lokal. Tio stycken ett rum och kök och åtta stycken ett rum och kokvrå. Totalyta 766 kvadratmeter.
Stadsdelen, Södra Innerstaden.
En tredjedel av invånarna i stadsdelen är i 20-30-årsåldern, vilket inte minst sätter sin prägel på kulturliv och puls. Här finns mängder av kaféer, restauranger och mötesplatser. Nästan 70 procent av bostäderna består av smålägenheter på ett eller två rum och kök. I Södra Innerstaden är det gång- och cykelavstånd till i stort sett all service i Malmö. Här finns också busslinjer som tar dig varsomhelst i Malmö. Från Södervärns busstation finns förbindelser till hela regionen. Pågatåg till Ystad eller Malmö C går från vid hållplatsen Persborg, på Lönngatan.
Kommunen/Regionen
Vi som bor i Öresundsregionen kan njuta av två länder i en region. Det ger extra krydda i tillvaron. Mängder med nya möjligheter har skapats för oss och mötet med det andra landets kultur berikar. Mitt i regionen finns två pulserande storstäder – Malmö och Köpenhamn. I de båda städerna finns mer är 170 nationaliteter representerade, något som också återspeglas i det utbud som finns i de båda städerna. Den välutvecklade infrastrukturen är en av regionens fördelar. Den gör det möjligt att enkelt ta sig från stad till landsbygd eller från Sverige till Danmark. Inte långt från städerna finns frisk luft, skog och öppna landskap – andningshål med lugn och ro. Det mångfacetterade utbudet i regionen gör att fritiden kan berikas med diverse aktiviteter, föreningsliv, sport, teater, konserter och mycket, mycket mer.