Start | Våra fastigheter | Malmö, Sofiagatan 1

Malmö, Sofiagatan 1

1/5

Starta

Stoppa

Fastigheten Senius 7, Sofigatan 1/Ystadvägen 38, 214 45 Malmö,

Huset är beläget i den sydöstra stadsdelen Möllevången - Sofielund i Malmö vid korsningen Sofiagatan 1/Ystadvägen 38. Fastigheten ligger på bekvämt avstånd (ca 500 meter) till Södervärns bussterminal, Dalaplan och Malmö Musikhögskola (ca 200 meter).

 

Huset är byggt 1994 i fyra våningar med mycket hög standard bla säkerhetsdörrar och nyrenoverade badrum. Samtliga lägenheter är genomgående. Låst portal in till innergård.  Trapphus med hiss via innergården. Lägenheterna nås via loftgångar.

 

Huset
Korsningen Ystadvägen och Sofiagatan 1. 27 lägenheter. Tio stycken ett rum och kök, tolv stycken en och en halv rum och kök samt fem stycken två rum och kök. Totalyta 1195 kvadratmeter.
Stadsdelen, Södra Innerstaden.
En tredjedel av invånarna i stadsdelen är i 20-30-årsåldern, vilket inte minst sätter sin prägel på kulturliv och puls. Här finns mängder av kaféer, restauranger och mötesplatser. Nästan 70 procent av bostäderna består av smålägenheter på ett eller två rum och kök. I Södra Innerstaden är det gång- och cykelavstånd till i stort sett all service i Malmö. Här finns också busslinjer som tar dig varsomhelst i Malmö. Från Södervärns busstation finns förbindelser till hela regionen. Pågatåg till Ystad eller Malmö C går från vid hållplatsen Persborg, på Lönngatan.
Kommunen/Regionen
Vi som bor i Öresundsregionen kan njuta av två länder i en region. Det ger extra krydda i tillvaron. Mängder med nya möjligheter har skapats för oss och mötet med det andra landets kultur berikar. Mitt i regionen finns två pulserande storstäder – Malmö och Köpenhamn. I de båda städerna finns mer är 170 nationaliteter representerade, något som också återspeglas i det utbud som finns i de båda städerna. Den välutvecklade infrastrukturen är en av regionens fördelar. Den gör det möjligt att enkelt ta sig från stad till landsbygd eller från Sverige till Danmark. Inte långt från städerna finns frisk luft, skog och öppna landskap – andningshål med lugn och ro. Det mångfacetterade utbudet i regionen gör att fritiden kan berikas med diverse aktiviteter, föreningsliv, sport, teater, konserter och mycket, mycket mer. Mer information om Malmö hittar du enklast genom ett besök Malmö kommuns hemsida: http://www.malmo.se