Start | Våra fastigheter | Lund, Slöjdgatan 8

Lund, Slöjdgatan 8

image

Huset är byggt i början av 1900-talet i två våningar. Till huset finns gemensam trädgård samt förråd för cyklar. Lägenheterna nås via två trapphus. Huset har källare med gemensam tvättstuga samt förråd. Huset kommer successivt renoveras.
Huset
Slöjdgatan 8 ligger centralt i Lund endast 200 meter från stationen. 6 lägenheter. Totalyta 320 kvadratmeter.
Kommunen
I Lund blandas tusenårig historia med morgondagens möjligheter. Det sägs att man kan bo ett helt liv här utan att ha varit överallt och sett alla oaser och vackra byggnader. Staden är en av Sveriges snabbast växande med många nya spännande satsningar på gång. Omgivningarna erbjuder såväl nationalpark och rekreationsområden som internationellt känt stuteri och vackra slott. Mer information om Lund hittar du enklast genom ett besök Lund kommuns hemsida: http://www.lund.se
Regionen
Vi som bor i Öresundsregionen kan njuta av två länder i en region. Det ger extra krydda i tillvaron. Mängder med nya möjligheter har skapats för oss och mötet med det andra landets kultur berikar. Mitt i regionen finns två pulserande storstadsregioner – Malmö/Lund och Köpenhamn. Här finns mer är 170 nationaliteter representerade, något som också återspeglas i det utbud som finns i de båda städerna. Den välutvecklade infrastrukturen är en av regionens fördelar. Den gör det möjligt att enkelt ta sig från stad till landsbygd eller från Sverige till Danmark. Inte långt från städerna finns frisk luft, skog och öppna landskap – andningshål med lugn och ro. Det mångfacetterade utbudet i regionen gör att fritiden kan berikas med diverse aktiviteter, föreningsliv, sport, teater, konserter och mycket, mycket mer.