Start | Våra fastigheter | Klippan, Storgatan 28 - 30 och Norra Skolgatan 1 A-C

Klippan, Storgatan 28 - 30 och Norra Skolgatan 1 A-C

1/7

Starta

Stoppa

Fastigheten Klippan Skölden 3. Storgatan 28- 30 och Norra Skolgatan 1 A-C, 264 22 Klippan.


Huset ligger centralt på Klippans affärsgata Storgatan och är väl känt genom Koch´s Bageri och Café.

 

Huset är byggt 1934 och renoverat 1998. Huset är två respektive tre våningar och bjuder på rymliga, ljusa och genomgående lägenheter. Hiss saknas. Några av husets lägenheter är nyligen totalrenoverade.

 

Från och till Klippan åker du enklast med buss eller tåg. Det är gångavstånd mellan stationen och Storgatan 28. 

 

Huset
Storgatan 28. 5 lägenheter och 6 lokaler. Fyra 3-rumslägenheter och en 5-rumslägenhet. Totalyta 1372 kvadratmeter. Tillgång till p-platser, garage och carport.
Kommunen
Klippans kommun ligger i det expansiva nordvästra Skåne. Inte minst de senaste årens befolkningstillväxt visar på det gynnsamma läget. Inom en radie på tio mil bor drygt två miljoner människor. God tillgång till väg- och järnvägsnät gör att Klippans kommun faktiskt har ”nära till det mesta”.
Regionen
Området kring Klippan präglas mycket av Söderåsen och Rönneå med sina biflöden Bäljaneå, Pinnån mfl. Rönneå som flyter genom hela kommunen skapar fantastiska naturmiljöer. Söderåsens nationalpark med sitt stora bokskogsbestånd ger en inramning av kommunen och tyngd åt benämningen ”ekokommun”. Näringslivet i kommunen är, även om transport och logistik på grund av det geografiska läget givetvis är ganska omfattande, mycket differentierat både vad gäller storlek på företag och branscher.