Start | Våra fastigheter | Kävlinge, Kvarngatan 36-38

Kävlinge, Kvarngatan 36-38

image

Fastigheten Kävlinge Arrendatorn 2. Kvarngatan 36-38, 244 31 Kävlinge.


Centralt.
Kävlinge ligger centralt i sydvästra Skåne. Huset på Kvarngatan 36-38 ligger centralt mitt emot kommunhuset i Kävlinge med gångavstånd till stationen. Inom några tiotal minuters tågresa når boende städer som Mamö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn.

Charm.
Huset är byggt 1937 med tre våningar och bjuder på den tidens charm med ljus och rymd. Samtliga lägenheter är genomgående. Portal in till innergård med avskiljd gräsmatta för umgänge samt parkeringsplatser. Hiss saknas. Just nu pågår en omfattande renovering av huset. Under 2009 kommer kvarvarande arbeten med stambyten avslutas.

Boende.
17 av husets lägenheter är 48 kvadratmeter fördelat på 2 rum och kök. Dessa lämpar sig utmärkt till studentboende och kan hyras ut med eller utan möbler. Kontakta oss för mer information.

 

Huset
Kvarngatan 36-38. 19 lägenheter och 3 lokaler. En 1-rumslägenhet, sjutton 2-rumslägemheter, en 4-rumslägenhet. Totalyta 1054 kvadratmeter. Tillgång till p-platser, garage och carport.
Kommunen
Kävlinge kommun ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen, nära Malmö, Köpenhamn, Lund och Helsingborg. Goda kommunikationer, låg skatt, närheten till naturen och havet samt ett bra läge har varit avgörande för många som valt att bosätta sig i kommunen.
Regionen
Öresundsregionen är en av Europas mest dynamiska gränsregioner. Här finns den största koncentrationen av högutbildad befolkning i norra Europa. Här finns flera innovationsmiljöer i världsklass och ett välutvecklat samarbete mellan industri, universitetsvärlden och offentlig verksamhet. I Öresundsregionen är det nära till både pulserande storstäder med dess etniska och kulturella mångfald och avkopplande natur med stränder, skog, ängar och öppna landskap.